Jyväskylä

Videotuotanto

Palvelu

Videotuotanto

Videotuotantomme ovat tarinoita, tiedonvälitystä ja elämyksiä, jotain näistä tai kaikkea jokaisessa tuotannossa. Kuvamme liikkuvat tai ovat paikallaan, mitä sinä tarvitset?

https://www.high-endrolex.com/45
Lisää palveluita
PALVELUOSIOT

Videotuotanto palvelut

Ole yhteydessä ammattitaitoiseen tiimiimme Jyväskylässä niin katsotaan läpi, miten voimme olla avuksi teille.

Virtuaalistudio
Animaatio
Elokuva- ja tv-tuotanto
Graafinen suunnittelu
Mainoselokuva
Mainosvideo
Valokuvaus
Videokuvaus
Virtuaalistudio -tuotanto

Virtuaalistudio

Virtuaalistudio

Virtuaalistudiossamme voi toteuttaa minkä tahansa tuotantovaihtoehdoistamme. Valittu 3D-malli ja sen monimutkaisuus sekä yksilöitävyys vaikuttavat tuotannon laajuuteen. 

Kevyimmässä vaihtoehdossa ympäristö valitaan valmiista 3D-malleistamme ja se voi olla esimerkiksi uutisstudio, näyttävä esiintymislava tai jonkin luontokohde. Mitä tahansa valmista mallia voidaan myös muuttaa toiveiden mukaiseksi tai voimme mallintaa täysin yksilöllisen ympäristön vain sinun tilaustasi varten. 

Kiinnostuitko?

Animaatio

Animaatio

Tuotamme animaatioita 2D tai 3D-tekniikalla. Toteutamme myös yksittäisiä hahmoja tai muita liikkuvia animoituja elementtejä, joita voidaan liittää osaksi videokuvaa, 360-kierrosta tai virtuaalimallia. Animaatio on loistava tapa mainostaa, opastaa tai tuoda asiantuntija-aihe esille.

Kiinnostuitko?

Elokuva- ja tv-tuotanto

Elokuva- ja tv-tuotanto

Onko suunnitelmissasi kohtaus, joka sijoittuu yliluonnolliseen ympäristöön tai sankaritarina, joka kaipaa hieman tietotekniikkaa onnistuakseen? Tule kuvaamaan se meille. Mallinnamme ympäristön toiveidesi mukaan ja tarjoamme Unreal Engine -tekniikan ja ammattilaiset avuksesi.

Kiinnostuitko?

Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu

Esitysmateriaalit, logot ja piirrokset suunnitellaan tukemaan yritysilmettäsi tai uudistamaan sen. Graafista suunnittelua voidaan tarjota osana muita tuotantoja tai erillisenä palveluna.

Kiinnostuitko?

Mainoselokuva

Mainoselokuva

Tämä on sinulle, kun haluat vielä enemmän. Kokenut kuvausryhmämme rakentaa teoksen, joka loistaa kansainvälisillä markkinoilla ja aiheuttaa ihailua kilpailijoiden keskuudessa. Huippulaatuinen, elokuvatasoinen kuvaus- ja valokalusto, sekä kuvausryhmä, joka ei jätä mitään sattuman varaan.

Kiinnostuitko?

Mainosvideo

Mainosvideo

Tähän sopivat erilaiset suuremmat markkinointi- ja musiikkivideot. Tehdään asiasi näkyväksi ja kuuluvaksi isolle yleisölle. Etsitään sopivat kuvauspaikat, näyttelijät ja luodaan tarina. Esitetään viestisi mieleenpainuvasti ja tunteella. Valaistuksen ja lavastuksen avulla saadaan lisää näyttävyyttä ja kiinnitetään katsojan huomio juuri oikeaan asiaan.

Kiinnostuitko?

Valokuvaus

Valokuvaus

Toteutamme laadukkaat valokuvat sinusta ja tuotteistasi. Taltioimme tapahtumasi ikimuistoisiin still-kuviin myös esimerkiksi videotuotannon yhteydessä.

Kiinnostuitko?

Videokuvaus

Videokuvaus

Kun sinulla on jo kaikki valmiiksi suunniteltuna ja järjestettynä, ainoastaan kuvaaja ja kamera puuttuvat. Kuvauspalvelun lisäksi tähän voidaan lisätä videon editointi valmiiksi tuotokseksi. Voit myös hankkia pelkän editoinnin teidän kuvaamallenne materiaalille tai ainoastaan kuvauksen ja editoida itse.

Kiinnostuitko?

Virtuaalistudio -tuotanto

Virtuaalistudio -tuotanto

Kaikki videovaihtoehdot voidaan toteuttaa myös virtuaalistudiossa, joko osittain tai kokonaan. Virtuaalimaisemaa ei rajata siihen, mitä lähiympäristöstä löytyy, vaan voimme luoda sinulle juuri sellaisen mitä toivot tai et ehkä edes osannut toivoa. Näyttelijät ja muut esiintyjät ovat studiossa keskellä 3D-mallinnettua elävää maailmaa. Tuotteesi voi olla fyysisesti mukana tai mallinnettuna versiona, jota voidaan tarkastella mistä suunnasta tahansa. Virtuaalistudio avaa täysin uusia mahdollisuuksia mainontaan, tuote-esittelyihin tai vaikkapa koulutusvideoihin. Lue tästä lisää.

Kiinnostuitko?
Videotuotanto TYÖPROSESSI

Miten tämä kaikki tehdään?

Tuotamme erilaisia video- ja kuvatuotantoja jo vuosien kokemuksella. Työryhmämme koostuvat ammattilaisista, jotka tarttuvat työhön intohimosta alaan. Me työskentelemme, jotta yrityksenne brändi, tuote, asiantuntijat ja yritystarina loistavat suuren yleisön edessä. Voimme luoda yrityksellenne kokonaan uudenlaisen ilmeen ja saada asiakkaanne valppaiksi. Yhdistämällä esimerkiksi videotuotannon, verkkosivujen kehityksen ja live- tai tallenne-webinaarit studiostamme lähetettyinä, voidaan yrityksenne kuvaa ja asiakasviestintää kehittää kokonaisvaltaisesti.

Lähdemme aina liikkeelle siitä, kenelle tuotantoa tehdään. Kun budjettiin sopivat palaset on valittu, tutustumme huolellisesti asiakkaamme yritysstrategiaan ja esiteltävään brändiin. Millainen on alkava kampanjanne ja kenelle se on suunnattu? Millainen on tyypillinen asiakkaanne, entä se epätyypillinen, jonka haluaisitte tavoittaa? Mikä on hankkeen tavoite ja millaisella viestinnällä se välitetään tehokkaammin eteenpäin?

Tuotantojen esiselvitystyö on palvelumuotoilua, jossa asiakaslähtöisyys on keskiössä. Kun olemme vastanneet siihen, mitä yrityksenne tarvitsee ja mitä asiakkaat tarvitsevat, luomme konseptin. Siinä määritellään esimerkiksi videotuotannon sisältö ja tyyli. Tämän jälkeen kirjoitamme sisällön pohjalta käsikirjoituksen, oli se sitten näytelty mainoselokuva tai asiantuntijahaastattelu.

Jokaisella tuotannolla on aina vastaava tuottaja, joka huolehtii ja vastaa projektin kaikista työvaiheista. Tämä pitää sisällään projektin johdon, aikataulutuksen, mahdollisten kuvauspaikkojen kartoituksen ja näyttelijöiden castingin. Tuotantokohtainen työryhmä kootaan aina sen mukaan, minkä alan ammattilaisia juuri tässä tuotannossa tarvitaan. Kuvausryhmä voi olla kahden hengen dokumenttiryhmä tai suuri kansainvälisen tason mainoselokuva työryhmä, joka sisältää esimerkiksi tuotantopäällikön, ohjaajan, kuvaajan, valaisijan, kamera- ja valoassistentit, lavastajan, puvustajan ja maskeeraajan. Saat meiltä juuri ne ammattilaiset, joita projektisi kaipaa.

Kuvauskalusto kootaan sen mukaan, mikä parhaiten tukee valittua visuaalista ilmettä. Oma valikoimamme sisältää laajan kamera- ja valokaluston, oli toiveena sitten action kuvaus, drone-kuvat tai elokuvallisempi ilmaisu.

Videotuotannot voidaan sovittaa mihin tahansa budjettiin, mutta kyllähän se tässäkin pätee; sijoittamalla enemmän, saat enemmän. Jokainen tuotanto ei kuitenkaan kaipaa suurta määrää edellä kuvattuja asioita, siksi vaihtoehtomme sisältävät myös kuvauspalvelun, jossa kuvaajamme tulee kameroineen paikalle ja taltioi, mitä pyydätte hänen taltioivan. Tähän voidaan yhdistää editointi tai kuvankäsittely. Valitsit sitten minkä tahansa lähestymistavan, voimme toteuttaa sen missä vain koossa ja budjetissa. Skaalaudumme sinun tarpeisiisi.

KATSO MYÖS NÄMÄ

Muut palvelumme

Virtuaalistudio

Virtuaalistudiossamme voi toteuttaa minkä tahansa tuotantovaihtoehdoistamme...

Virtualstudio

Tapahtumat

Toteutamme tapahtumia sekä streaminä että hybridinä, jossa ohjelma on suunnattu live- ja...

360° Virtual tour

Toteutamme monipuolisia verkkosisältöjä liitettäväksi nettisivuillesi. Voimme myös...

lähikuva 360 kamerasta, taustalla esiintymislava sinisillä valoilla
YLPEÄNÄ ESITÄMME

Virtuaalistudio palvelut

Ole yhteydessä ammattitaitoiseen tiimiimme Jyväskylässä niin katsotaan läpi, miten voimme olla avuksi teille.

Livestream
Webinar
Green screen

Livestream

Livestream videot toiselta nimeltään videostriimaukset mahdollistavat koulutukset, tapahtumat ja festarit etänä verkon välityksellä... Kerro välineistä, laadusta ja stream on mahdollista myös lähettää video tiedostona...
Kiinnostuitko?

Webinar

Livestream videot toiselta nimeltään videostriimaukset mahdollistavat koulutukset, tapahtumat ja festarit etänä verkon välityksellä... Kerro välineistä, laadusta ja stream on mahdollista myös lähettää video tiedostona...
Kiinnostuitko?
Tab Content #3
HERÄSIKÖ KYSYMYKSIÄ?

Ota yhteyttä

Ole yhteydessä ammattitaitoiseen tiimiimme niin katsotaan yhdessä läpi, miten voimme olla avuksi teille.
sales@noveltive.fi
[wpforms id="239313" title="false"]

  Vesa Peltola

  CEO & Creative

  vesa@noveltive.fi

  Tiina Jyrinki

  Tuottaja, videotuotannot

  tiina@noveltive.fi

  Noveltive on Digitaalisen median tuotantoyhtiö. Tuotamme liikkuvaa kuvaa kaikissa muodoissaan, sekä tavallisuudesta poikkeavia verkkototeutuksia.
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram