Jyväskylä

Virtuaalikierros

Palvelu

Virtuaalikierros

Toteutamme Jyväskylässä monipuolisia virtuaalikierroksia liitettäväksi nettisivuillesi. Voimme myös suunnitella sivustosi täysin uusiksi visuaalista ilmettä ja logoja myöten. 360° tuotannot tarjoavat ominaisuuksia, jotka saavat kävijät palaamaan sivustollesi aina uudelleen.

Lisää palveluita
PALVELUOSIOT

Virtuaalikierros palvelut

Ole yhteydessä ammattitaitoiseen tiimiimme Jyväskylässä niin katsotaan läpi, miten voimme olla avuksi teille.

360° video
360° kierros
Pelit
Koulutusympäristöt
Verkkosivut

360° video

360° video

360 video on kuin tavallinen video, mutta voit katsoa ympärillesi eri suuntiin. Se on kuin olisit itse videon sisällä. 360 video tehdään kameralla, joka tallentaa kaikki suunnat yhtä aikaa. Voit katsella 360 videoita tietokoneella, puhelimella tai virtuaalilaseilla. 360 video on hauska ja uusi tapa nähdä maailmaa.

Kiinnostuitko?

360° kierros

360° kierros

Noveltiven 360 virtuaalialusta on aina täysin asiakkaan toiveiden mukaan räätälöity.
Tällä tavoin sinä saat varmuudella massasta erottuvan, uniikin ratkaisun. Kuvaamme tilasi 360 kameralla ja koostamme kuvista tietokoneella tai mobiililaitteella vapaasti pyöriteltävän ja kierrettävän 360 kierroksen. Kierros voidaan toteuttaa myös 3D-mallina, perustuen oikeaan ympäristöön tai täysin mielikuvitukselliseen visualisointiin.

Kiinnostuitko?

Pelit

Pelit

Toteutamme erilaisia pelisisältöjä, joita voidaan liittää verkkosivuillesi, osaksi 360 kierrosta tai livestreamiä. Pelit voivat olla esimerkiksi virtuaalisia pakopelejä, tarkkuuteen ja nopeuteen pohjautuvia pelejä tai opetuspelejä. Yhdistelmiä ja käyttötapoja on erittäin paljon. Peli on hyvä tapa saada viestisi jäämään sivustollasi vierailevan mieleen.

Kiinnostuitko?

Koulutusympäristöt

Koulutusympäristöt

Edellisiä tuotantomallejamme voidaan hyödyntää myös koulutus- ja perehdytysympäristöjen luomisessa. 360 kierros yhdistettynä pelimäisiin ominaisuuksiin sekä koulutussisältöihin, pitää osallistujan otteessaan ja välittää tiedon kiinnostavalla ja mieleenpainuvalla tavalla.

Kiinnostuitko?

Verkkosivut

Verkkosivut

Suunnittelemamme verkkosivut ovat näyttäviä ja informatiivisia. Ne tuovat brändisi ja palvelusi esille juuri oikealla ja sinun asiakkaitasi innostavalla tavalla. Tämä palvelu voi sisältää joko perinteisen sivuston suunnittelun tai siihen voidaan liittää myös mitä tahansa tarjoamaamme muuta sisältöä, kuten 360 kierros, videoita, pelejä tai 3D-mallinnettuja ja animoituja yksityiskohtia.

Kiinnostuitko?
Virtuaalikierros TYÖPROSESSI

Virtuaalikierroksien tuotantojen ominaisuuksia

Noveltiven 360° tuotanto perustuu vaativiin virtuaalikierros kokonaisuuksiin ja omaan palvelualustaamme. Muokkaamme alustaa aina asiakkaan toiveiden mukaiseksi, jolloin toiminnot ja visuaalinen ilme ovat yksilöllisiä ja yrityskuvaasi tukevia.

Pelisuunnittelussa asennettamme kuvaa oivallisesti se, että emme tyydy annettuun, vaan keksimme kiertotiet ja tavat, joilla voidaan onnistuneesti jatkaa ja venyttää digitaalisten työkalujen näennäisiä toimintarajoja.

Lopputuloksena voi olla esimerkiksi 360° virtuaaliympäristö, joka on käytännössä pakohuonepeli, käyttäjän kohderyhmään sopivalla käsikirjoituksella ja tehtävien vaikeustasolla toteutettuna. Käyttökohteita ovat olleet mm. yritysten virtuaalitapahtumat ja livetapahtumat, kuten virkistyspäivät.

360° virtuaalikierros tekniikalla räätälöity ja visuaalisesti toteutettu peli tai muu digitaalinen viihde voi käytännössä muuttaa perinteisen tapahtuman hybridi-tapahtumaksi ja parhaimmillaan yhdistää usealla eri paikkakunnalla tapahtuvan toiminnan saman yhteisön yhteiseksi kokemukseksi.

Koulutus- ja perehdytysympäristöissä integroimme visuaaliset toteutukset osaksi tilaajan jo käytössä olevaa toiminnanohjaus tai dokumentinhallintajärjestelmää. Virtuaalikierros kierrokseen voidaan rakentaa myös monimutkaisia syy- ja seuraus suhteita eli toisin sanoen käyttöliittymää.

Tämä käyttöliittymä voi olla annetun oppisisällön verifiointia kyselyn tai kokeen muodossa. Se voi olla myös verkkokaupan integrointi kierroksen sisälle, mikä mahdollistaa nähdyn ja esitellyn asian ostamisen samantien.

KATSO MYÖS NÄMÄ

Muut palvelumme

Virtuaalistudio

Virtuaalistudiossamme voi toteuttaa minkä tahansa tuotantovaihtoehdoistamme...

Virtualstudio

Videotuotanto

Tuotamme erilaisia video- ja kuvatuotantoja jo vuosien kokemuksella. Työryhmämme...

Tapahtumat

Toteutamme tapahtumia sekä streaminä että hybridinä, jossa ohjelma on suunnattu live- ja...

360° Virtual tour

Toteutamme monipuolisia verkkosisältöjä liitettäväksi nettisivuillesi. Voimme myös...

lähikuva 360 kamerasta, taustalla esiintymislava sinisillä valoilla
YLPEÄNÄ ESITÄMME

Virtuaalistudio palvelut

Ole yhteydessä ammattitaitoiseen tiimiimme Jyväskylässä niin katsotaan läpi, miten voimme olla avuksi teille.

Livestream
Webinar
Green screen

Livestream

Livestream videot toiselta nimeltään videostriimaukset mahdollistavat koulutukset, tapahtumat ja festarit etänä verkon välityksellä... Kerro välineistä, laadusta ja stream on mahdollista myös lähettää video tiedostona...
Kiinnostuitko?

Webinar

Livestream videot toiselta nimeltään videostriimaukset mahdollistavat koulutukset, tapahtumat ja festarit etänä verkon välityksellä... Kerro välineistä, laadusta ja stream on mahdollista myös lähettää video tiedostona...
Kiinnostuitko?
Tab Content #3
HERÄSIKÖ KYSYMYKSIÄ?

Ota yhteyttä

Ole yhteydessä ammattitaitoiseen tiimiimme niin katsotaan yhdessä läpi, miten voimme olla avuksi teille.
sales@noveltive.fi
[wpforms id="239313" title="false"]

  Vesa Peltola

  CEO & Creative

  vesa@noveltive.fi

  Tiina Jyrinki

  Tuottaja, videotuotannot

  tiina@noveltive.fi

  Noveltive on Digitaalisen median tuotantoyhtiö. Tuotamme liikkuvaa kuvaa kaikissa muodoissaan, sekä tavallisuudesta poikkeavia verkkototeutuksia.
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram