4.12.2020 VERKKOPIKKUJOULUT

Turvallinen ja koronavapaa pikkujoulutapahtuma

Tämä pikkujoulutapahtuma antaa mahdollisuuden koota oma porukka yhteen turvallisesti ja nauttia ammattilaisten teille toteuttamasta laadukkaasta, osallistavasta ja monipuolisesta pikkujouluohjelmasta.

 

Oma virtuaalinen 360° pikkujouluvenue

Teille räätälöidään oma virtuaalinen pikkujouluvenue, 360° kohtaamis- ja kokoontumistila, jossa ryhmänne voi omalla porukalla kommunikoida, tehdä erilaisia aktiviteetteja ja seurata ohjelmaa. Viestintätoimisto Noveltiven kehittämällä alustalla on toteutettu jo yritystapahtumia ja esimerkiksi rock festivaalit. Katso esittelyvideo täältä.

 

Huikean hauska ohjelma täynnä tekemistä ja viihdettä

Pikkujoulujen ohjelma rakentuu aktiviteeteista ja viihteestä. Osallistujat pääsevät ratkomaan pulmallisia pikkujoulupähkinöitä virtuaalisessa pakopelissä ja nauttimaan koomikko Ali Jahangirin stand up show:sta. Lisäksi saadaan drinkkivinkkejä joulunaikaan ja päästään kokemaan live jukebox bändin kera. Katso koko kattava ohjelma aikatauluineen seuraavalta sivulta.

Ohjelma ja aikataulu

17:00 Tervetuloa!

Ilta täynnä kohtaamisia, aktiviteetteja ja ohjelmaa! Pikkujoulumestarina toimii Ossi Valpio, joka pitää huolen siitä, että ohjelma sujuu ja vieraat viihtyvät.

17:30  Pelasta Pikkujoulut -pakopeli

Tapahtuma alkaa suurella pikkujoulujen pelastusoperaatiolla! Jokainen pikkujouluvieras pääsee osallistumaan pulmia ja visaisia pähkinöitä sisältävään virtuaaliseen pakopeliin, jonka tavoitteena on pelastaa pikkujoulut. Parhaimmiksi PPJ-pelastajiksi yltäneet palkitaan myös asiaankuuluvin palkinnoin!

18:30 Piparin makuinen drinkkivinkkikoulu

DeLorean cocktailbaarin baarimestari Tomi Hiltusen drinkkivinkkikoulussa päästään tutustumaan kauden kuumimpiin cocktaileihin ja niiden valmistamisen saloihin. Tomi jakaa vinkkejä ja vastaa mielellään osallistujien kysymyksiin. Todistuksia ei jaeta, mutta jokainen oman elämänsä tuleva kotibaarimestari voi häikäistä opeillaan joulunajan illanistujaisissa.

19:00 Ali Jahangiri – ho ho ho pikkujoulu stand up show

Tämä puolituntinen viritellään nauruhermoja, kun lavalle astuu yksi Suomen jouluvalovoimaisimmista stand up koomikoista, Ali Jahangiri. Pikkujoulujen spesiaalishow ei jätä taatusti ketään kylmäksi!

20:00 Merry Rocking Xmas

Joulun live jukebox musiikin ystäville! Te äänestätte -bändi soittaa. Tällä keikalla ei joulunkellot kajahda kovinkaan hiljaa, sillä meno on kova ja tunnelma katossa.

Vinkki! Halutessasi voit tilata pikkujouluvieraille myös DeLoreanin Cocktail Boxin, joka sisältää DeLorean makusiirapin, premium tonicin, cocktailkoristeen ja ohjeet drinkkien valmistamiseen hintaan 12,50 € (sis alv 14%) / henkilö + toimituskulut. Toimitusaika n. 1 viikko tilauksesta.

PIKKUJOULUPAKETIN HINTA

49,00 € / henkilö + alv 24%

Minimitilaus 10 henkilöä.  Yli 50 henkilöä: kysy tarjous!

Tiedustelut ja myynti

Juuso Pusa
Noveltive Oy
045 3189 338
juuso@noveltive.fi

Lotta Nyqvist
Luovatoimisto Making of
040 5005 677
lotta@makingof.fi