Projekti

AVOin

Jyväskylä AVOin kaupunkiympäristö 

AVOin kaupunkiympäristö on Jyväskylän kaupungin kaupunkisuunnittelun tilaama teos, jossa haluttiin korostaa Jyväskylän kaupungin politiikka arkkitehtuuri-, viher- ja osallisuuspolitiikasta kaupunkiympäristön suunnittelussa ja rakentamisessa.

Videon tarkoituksena oli tuoda esiin Jyväskylän kaupungin erityiset puolet uusille asujille ja samalla esitellä kaupunkia arkkitehtuurin kehtona, mitä se onkin. 

Lähdimme yhdessä rakentamaan mash-up tarinaa, jossa leikitään erilaisilla hetkillä kaupunkilaisten arjessa. Teoksessa muun muassa hiihdetään, vaelletaan, käydään kahvilla ja leikitään. Kaikki nämä toimenpiteet ja moni muukin asia onnistuvat erinomaisesti Jyväskylässä. 

Halusimme rakentaa emootion tarinaa kertojan avulla, jossa katsoja olisi teoksen kokija ja mukana seikkailemassa näkemissään hetkissä. Voiceover elää hetkessä enemmän kuin kertoo mikä on totta. Copywriterimme halusi rakentaa vahvan ja samaistuttavan narratiivin, luoda tunnelmaa AVOin kaupunkiympäristö politiikan ehdoilla, jossa mielessämme onnistuttiin.  

Kohderyhmänä oli nuoret kaupunkilaiset. Tämän takia lähdettiin rohkeasti kokeilemaan erilaisia kameratekniikoita ja yhdistelemään niitä. Teknisesti kuvaus toteutettiin seuraamalla kaupunkilaisia erilaisissa tilanteissa erilaisilla kameroilla. Yhdistimme elokuvakameraa, kännykkää ja vanhaa MiniDv-kameraa. Luoden näin räväkän ja eloisan kaupungin, jossa sattuu ja tapahtuu. Emme halunneet jättää Jyväskylää makaamaan ilmaan vaan tuoda se eloisaksi ja vauhdikkaaksi kaupungiksi. 

Lopputulos oli meille ja asiakkaalle mieluisa ja tämä teos kestää katsomiskertoja ja ei jää makaamaan tähän aikaan vaan palvelee asiakasta varmasti jatkossakin. 

Mitä teimme? 

  • Brändivideon suomen ja englannin kielellä.
SAMANKALTAISIA PROJEKTEJA

Katso myös nämä...

Hartola

Tiesitkö, että Hartola on Suomen ainoa kuningaskunta? Me kerromme siitä mahdollisimman monelle.

Hartola kuninkaan asialla videotuotanto noveltive

Liikuntapääkaupunki

Taklaa Korona oli Jyväskylän kaupungin tilaama Liikuntapääkaupungin tietoisku... 

OP Järvi-häme

Tehokkaan uusasiakashankintakampanjan, joka korostaa ja kasvattaa seutukunnan...

AVOin

AVOin kaupunkiympäristö on Jyväskylän kaupungin kaupunkisuunnittelun tilaama teos...

Portfolio
Noveltive on Digitaalisen median tuotantoyhtiö. Tuotamme liikkuvaa kuvaa kaikissa muodoissaan, sekä tavallisuudesta poikkeavia verkkototeutuksia.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram