Bitcomp

Yrityksen kesäbileet etäyhteydellä – Lame sh*t or great success?!
360 virtual tour | Graafinen suunnittelu | Konseptointi | Livestream | Tapahtumatuotanto

Bitcomp on Noveltiven pitkäaikainen yhteistyökumppani. IT-yritys hyödyntää satelliiteista valjastettavaa paikkamuutosdataa muun muassa metsien tilan tutkimiseen. Yrityksen työntekijät ovat levittäytyneet ympäri Suomea ja etenkin pandemian yllättäessä, etätyöstä tuli koko suomessa asiantuntijaorganisaatioiden uusi normi. Bitcompille yhteisöllisyys ja työntekijöiden sitoutuminen työpaikkaan on tärkeää. Perinteiset kesäbileetkin siis täytyi järjestää etäyhteydellä. Noveltive tarjosi ratkaisut tähän.

Mitä tehtiin?

  • Virtuaaliset kesäjuhlat ja tämän vaatima kokonaisvaltainen tapahtumatuotanto.
  • Esiintyjät, artistit, online-pelit ja erilaiset videokeskusteluthuoneet 360-Virtual tour -alustalla.
  • Uniikki chat bot -alusta pakohuonepeliin, työyhteisön sisäpiirivitsit ja pelillistetty virtuaalikokemus.

Etätyö ja työntekijöiden kokema yhteisöllisyys – siinäpä haastava yhtälö. Bitcomp ei halunnut perua työntekijöiden odottamia perinteisiä kesäjuhlia.
Vahvasti tietotekniikan kanssa painiskelevalle asiakkaalle juhlien järjestäminen etäyhteydellä ei ollut lopulta kovinkaan iso kynnys, mutta samalla odotukset juhlien toteutukselle olivat korkeat.

Asiakkaan kanssa suunniteltiin täysin uusi virtuaalinen toimintaympäristö 360-tekniikalla. Juhlat sekä alusta loppuun yhteistyössä kehitetty pakohuonepeli, joka sijoittui ulkoavaruuteen – asiakkaan toimialaan sopivasti. Kesäjuhlissa esiintyivät stand up -koomikko ja työntekijöille edellisiltä vuosilta tuttu bilebändi. Kaikki ohjelmanumerot toteutettiin live-stream -lähetyksinä äänitysstudiolta. 

Tsekkaa alta ruutukaappausvideo virtuaalimaailmasta, miltä kaikki näytti ja mistä Noveltive keräsi ylitsevuotavat kiitokset!

Katso video

Asiakaspalaute

“Pitkäaikaisena kumppaninamme, osasimme odottaa Noveltivelta tietyt laatuvaatimukset täyttävää jälkeä. Täytyy silti korostaa, kuinka onnistuneet virtuaalijuhlat viestintätoimisto onnistui meille rakentamaan! Toteutus oli häkellyttävä pakopeleineen sekä virtuaaliympäristöineen. Konsepti oli niin onnistunut, että hyvien bileiden lisäksi päädyimme palkkaamaan bilebändin solistin meille töihin.

Johanna Salmi

Project manager, Bitcomp

Lisää refejä