Sivupersoona

Virtuaalipikkujoulut
360 virtual tour | Livestream

 ritysten yhteisölliset tapahtumat. Tässä maailmantilanteessa kaukainen haave ja muisto vain.. Ei välttämättä!

Luomassamme virtual tour konseptissa pikkujoulutkin olivat täysin etänä! Live-lähetyksessä pikkujouluilijat otettiin vastaan ja saatettiin pikkujoulufiilikseen ammattijuontajan toimesta. Juontaja ohjasi pikkujouluilijat illan ohjelman ääreen!

Illan ohjelman aloitti virtuaalinen pakopeli, jossa pelastettiin pikkujoulut. Pulmaisen seikkailemisen jälkeen päästiin drinkkikouluun, jossa baarimestarin johdolla jokainen sai omassa keittiössään loihtia heille etukäteen toimitetuista aineksista maistuvat drinkit.

Ihmiset ovat tärkeä osa juhlaa! Sivupersoona halusi palkita työntekijöitään illan aikana ja tämän me mahdollistimme yhdistämällä palkittavat suoraan lähetykseen, jossa he pääsivät ottamaan vastaan palkintonsa ja kertomaan tunnelmistaan.

Parhaat pikkujoulut sisältävät myös viihdettä! Palkitsemistilaisuuden jälkeen päästiin odotetun stand-up esityksen ääreen kun Ali Jahangiri pääsi vauhtiin!

Järjestämiimme etätapahtumiin on aina mahdollista ja suotavaa toteuttaa myös asiakkaan itse luomaa ohjelmaa. Sivupersoonan väki tahtoikin viimeistellä illan ohjelmaosuuden järjestämäänsä tietovisaan. Vallitseva tilanne huomioon ottaen toteutettiin kaikki tarjousvaiheesta toteutukseen etänä.

Kaikki on mahdollista, kun on avoin uusille ideoille ja kun on mitä sen toteuttamiseen tarvitaan. Kuten alla olevassa videossa näkyy – on laajemmatkin kokonaisuudet toteutettavissa!

Katso video

Asiakaspalaute

“Suunnittelimme pikkujoulut yhdessä Noveltiven kanssa alusta saakka, kaikki suunnittelu tapahtui etänä. Meidän pienimmätkin toiveet otettiin huomioon ja lopputulos oli erinomainen. Saimme henkilöstöltä todella hyvää palautetta juhlien järjestämisestä ja ohjelmasta. Varsinkin kun kukaan ei tiennyt miten tällainen uusi konsepti toimii, yllätti se kaikki hyvin positiivisesti. Yhteistyö oli mutkatonta ja viestintä aktiivista. Voisimme ehdottomasti tilata uuden tapahtuman Noveltivelta.”

Viivi Juutila

Henkilöstöguru, Sivupersoona

Lisää refejä