Teatterikone

360 virtuaalinen teatterikokemus
360 virtual tour | Konseptointi | Livestream

On maailmantilanne mikä tahansa – taide on ja elää! Maailma ei todella ole pysähtynyt luomisen ja toteuttamisen suhteen, vain tavat ovat saattaneet muuttua siinä missä tilanteetkin. Erityisesti miettien taiteen tuomista yleisön eteen ja saataville.

Meillä oli ilo olla mahdollistamassa Teatterikoneen antia teatterimaailmaan aivan uusin silmin. Pitäen kiinni niin paljosta kun
mahdollista. Miettien elämystä isompana kokonaisuutena katsojan
näkökulmasta ja antaen edelleen taiteelle uudenlaisen, innostavan ja
täysin esteettömän alustan.

Toteutuksen ansiosta on mahdollista tässäkin maailmantilanteessa saapua teatterin ovista sisään, jossa otetaan vastaan lämpimin tervehdyksin. Saa silmäillä ympäristöä, tutustua ja hypistellä käsiohjelmaa fiilistellen esitysten tarjontaa.

Mitä teimme?

  • 360 virtuaalinen teatterikokemus, jossa katsoja saa kokea perinteisen teatterielämyksen
  • Live-lähetys viidestä eri esityksestä ja tallenteet
  • Jokaiselle esitykselle oma sitä palveleva ympäristö

Me Noveltivella uskomme, että aina on uusia tapoja tehdä ja toteuttaa! Luomisen tärkeydestä ja suuremmasta merkityksestä ei koskaan kannata luopua. Annetaan sanoman, visioiden ja tarinoiden kuulua ja näkyä. Pidetään tapahtuma-alan kekseliäisyydellä, sinnikkyydellä, nopealla muuntautumis- ja ongelmanratkaisukyvyllä tapahtumia elossa.

Alempaa voit kurkistaa, kuinka yhdessä Teatterikoneen väen kanssa saatettiin katsoja osaksi tätä elämystä!

Katso video

Asiakaspalaute

“Korona-pandemia rajoitti Teatterimme asiakaspaikat puoleen normaalista, joten lähdimme toteuttamaan livestream esityksiä yhdessä Noveltiven kanssa. Toteutus tehtiin hyvin nopealla aikataululla, mutta yhteistyö sujui todella hyvin ja saimme asiakkailta hyvää palautetta esitysten toteutuksesta.
360 ympäristö teki livestream kokemuksesta kokonaisvaltaisemman ja asiakas sai kokemuksen, että tuli oikeasti teatteriin. Työskentely Noveltiven kanssa oli ammattimaista ja helppoa sekä saimme itse olla mukana toteuttamassa livestream ympäristöä. Erityiskiitos nopeasta toiminnasta ja hyvästä viestinnästä!”

Laura Eteläaho

Tuottaja, Teatterikone

Lisää refejä