Projekti

Vitoset

Virtuaalinen vastaanotto

Jyväskylän kaupunki järjesti viitosluokkalaisten perinteisen juhlavastaanoton  verkkotapahtumana vuosina 2021 ja 2022. Oppilaat osallistuivat tapahtumaan omista luokista, auditorioista tai juhlasaleista käsin. Tavoitteena oli toteuttaa mieleenpainuva päivä, joka olisi paljon muutakin kuin livestream-ohjelma. Noveltive valikoitui tapahtuman toteuttajaksi tarjotessaan monipuolisimmin erilaisia toiminnallisuuksia etävastaanoton sisällöiksi.

Tsekkaa alta koostevideo tapahtumasta, miltä kaikki näytti ja minkä ansiosta Noveltive sai tilaajalta ja osallistujilta (tuttujen ja tuntemattomien vanhempien kautta) valtaisat kiitokset!

Mitä teimme? 

  • Virtuaaliset juhlat koko kaupungin kaikille viitosluokkalaisille ja siihen liittyvä kokonaisvaltainen tapahtumatuotanto: suunnittelu, aikataulutus, buukkaukset (Esiintyjät, juontajat, lokaatio, ym.)
  • Kaupungintalon 360-Virtual tour, luokkakuvien kuvaus, vieraskirja ja muita toimintoja
  • Uniikki Jyväskylään sijoittuva seikkailupeli 360 virtual tour -tekniikalla.
  • Livestream tuotanto: päivän suora juonnettu ohjelmasisältö
  • Vitosten uutiset: Virtuaalistudiossa toteutettu uutisinserttien sarja, ankkureina viitosluokkalaisia. Edustavan virtuaalilavasteen lisäksi panostettiin oikean uutislähetyksen elementteihin: intro, lähetysgrafiikat, inserttituotannot, livehaastattelut, urheilu ja sää. Uutisaiheet ja grafiikoiden uutisotsikot koottiin oppilaiden ehdotusten pohjalta. Useimmat niistä olivat niin hauskoja, että päätyivät mukaan sellaisenaan!
  • Eturivin artistin keikka 8 kameran monikameratuotantona: artisteina Elastinen 2021 ja Antti Tuisku 2022
  • Virtuaaliyleisö: Todennäköisesti keikkasetin huikeimmat fiilikset saatiin katsojien keskuudessa aikaan melko poikkeuksellisella konsepti-ideallamme. Jokaiseen luokkaan oli järjestetty tablettitietokone, jolla oppilaat osallistuivat google meet videokokoukseen. Keikkapaikalle oli rakennettu kymmenen suuren television videoseinä, jolla videokokousten kuva näytettiin. Artistilla oli tämän ansiosta ruutujen takana liveyleisö, johon oli mahdollista ottaa kontaktia. Myös perinteisillä välispiikeillä oli jälleen luonteva tilansa! Tieto siitä, että artisti näkee kouluihin aiheutti mahtavaa hurmiota!
SAMANKALTAISIA PROJEKTEJA

Katso myös nämä...

Vitoset

Jyväskylän kaupunki järjesti viitosluokkalaisten perinteisen juhlavastaanoton  verkkotapahtumana...

Portfolio
Noveltive on Digitaalisen median tuotantoyhtiö. Tuotamme liikkuvaa kuvaa kaikissa muodoissaan, sekä tavallisuudesta poikkeavia verkkototeutuksia.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram