Projekti

OP Järvi-häme

Mitä Osuuspankki tilasi?

Tehokkaan uusasiakashankintakampanjan, joka korostaa ja kasvattaa seutukunnan yhteenkuuluvuuden tunnetta. Brändi-ilmeen, joka tuo esille toimialuetta ja kannustaa sen sisäiseen yhteistyöhön. Tunteisiin vetoavan viestintäkonseptin ja videoteoksen, jota on esitetty muun muassa Finnkinon elokuvateattereissa Lahdessa. 

Pyrkimyksenä oli tavoittaa alueen asukkaiden lisäksi kesäasukkaat, entiset asukkaat ja toimialueen yritysten päättäjät. Kohderyhmä ja toimialueen yhdistävä tekijä, Päijänne, ohjasivat sisältöä. 

Asiakkaan kokemus on, että kampanjan näkyvyystavoitteet on jo nyt ylitetty Facebookin yli 37 000 katsojakerralla. Finnkinossa teoksen näkivät kaikki Lahden elokuvateatterin kävijät joulukuussa 2019.

https://www.high-endrolex.com/44

Järvi-Hämeen Osuuspankki on järjestänyt vuosittaisen Päijänne Summit -puhujatilaisuuden kanssamme vuodesta 2018 lähtien. Tapahtumaan kutsutaan alueen yrittäjiä sekä kunta- ja järjestöpäättäjiä seutukunnan yhteistyön, kehittämisen ja verkottumisen teemoilla.

Mitä teimme? 

  • Markkinointivideon
  • Toimenpiteet eri kohderyhmien saavuttamiseksi (konsultointi liittyen kohdentamispalveluihin, kuten Facebook- ja Google Display -mainonta)
  • Mainoksen esittäminen Finnkinon elokuvateattereissa
  • Summit-tapahtuman tapahtumatuotantoa, ennakkomarkkinointia ja web-sivujen suunnittelun ja teknisen toteutuksen
  • Mobiilikuvauskoulutus kiinteistönvälittäjille
SAMANKALTAISIA PROJEKTEJA

Katso myös nämä...

AVOin

AVOin kaupunkiympäristö on Jyväskylän kaupungin kaupunkisuunnittelun tilaama teos...

Liikuntapääkaupunki

Taklaa Korona oli Jyväskylän kaupungin tilaama Liikuntapääkaupungin tietoisku... 

Speedo

Tavoitteena oli kerätä varoja Hope Ry:lle sekä sitä kautta uimalippuja ja -varusteita vähävaraisille perheille.

OP Järvi-häme

Tehokkaan uusasiakashankintakampanjan, joka korostaa ja kasvattaa seutukunnan...

Portfolio
Noveltive on Digitaalisen median tuotantoyhtiö. Tuotamme liikkuvaa kuvaa kaikissa muodoissaan, sekä tavallisuudesta poikkeavia verkkototeutuksia.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram